Koulunkäyntiohjaaja - Salon kaupunki

Koulunkäyntiohjaaja

Salon kaupungin lasten ja nuorten palvelut julistaa haettavaksi perusopetuksessa toistaiseksi 7.8.2019 alkaen:

Koulunkäyntiohjaajan (25 h/vko) vakituinen työsuhde

Ensisijainen sijoituspaikka Perniön yhteiskoulu (322 220).

Hakijoilta edellytetään koulunkäyntiohjaajan tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutusta.

Palvelussuhde täytetään siten, että työntekijän työnteko ja palkanmaksu keskeytyy koulujen keskeytyksien ajaksi siltä osin, kuin työntekijällä ei ko. aikoina ole vuosilomaa.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / koulunkäyntiohjaaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa Perniön yhteiskoulun rehtori Arttu Karhulahti, puh. 02 778 4652.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki, Perniön yhteiskoulu
Osoite: Erveläntie 1, 25500 Perniö

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista. Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan