Salon kaupungin perusopetuksessa/Ollikkalan koulussa on avoinna koulunkäyntiohjaajan (30 h/vko) määräaikainen tehtävä ajalle 28.9.2020-4.6.2021

Työhösi kuuluu oppilaiden kasvatuksen tukeminen.
Työssäsi saat ohjata oppimista, tukea oppilaiden toimintakykyä ja suunnitella toimintaa yhdessä työpariesi kanssa.
Lisäksi saat toimia ohjaajana läksykerhoissa.

Tehtävässä edellytetään koulunkäyntiohjaajan tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutusta ja lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja.

Eduksi luetaan kokemus eri-ikäisten lasten kanssa työskentelystä sekä erilaisista tukea tarvitsevista oppilaista ja maahanmuuttajataustaisista oppilaista.

Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavauutta, hyviä tvt-taitoja ja ratkaisukeskeisyyttä.
Työn kautta sinulla on mahdollisuus kehittää työtäsi työyhteisössäsi ja samalla kehittyä omassa työssäsi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuorenn merkintä Hakemus / koulunkäyntiohjaaja Ollikkala. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja Ollikkalan koulun rehtori Kati Huldén, puh. 02 778 4212.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon kaupunki, Ollikkalan koulu
Osoite: Hämeenojankatu 9, 24260 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on reilun 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita. Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät kivijalkamyymälät, ostoskeskukset sekä Suomen parhaan torin. Salon sijainti on ihanteellinen. Suomen ensimmäiseen pääkaupunkiin Turkuun on matkaa moottoritietä vain 52 kilometriä ja nykyiseen pääkaupunkiimme Helsinkiin 114 kilometriä.

SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats