Koulunkäyntiohjaaja

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut hakee

KOULUNKÄYNTIOHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajaksi 2.11.2020 - 6.6.2021. Toimipaikkana on Lauttakylän koulu ja tehtävänä on toimia omaohjaajana yksilöllisen oppimisen pienluokassa. Työaika 30 tuntia/viikko. Toimen täytössä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Valittavalta edellytetään koulunkäyntiohjaajan koulutusta tai soveltuvaa ammatillista koulutusta sekä käytännön kokemusta lasten ja nuorten parissa toimimisesta.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsopimukseen tulee maininta, että työnteko ja palkanmaksu keskeytyvät koulujen loma-ajoiksi lukuun ottamatta työntekijän omaa vuosiloma-aikaa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 28.10.2020 klo 12:00.

Lisätietoja antaa Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi.

Huittisissa 14.10.2020
Kasvatus- ja opetuspalvelut

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Lauttakylän koulun rehtori Maarit Malmberg, puh. 044 560 4305, sähköposti maarit.malmberg@huittinen.fi.

Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Lauttakylän koulu
Osoite: Kirjatie 2b, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjstämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.