Skip to main content
test
Koulunkäyntiohjaaja - Euran kunta

Euran kunnan sivistyspalveluissa on haettavana koulunkäyntiohjaajan tehtäviä 10.8.2022 - 3.6.2023.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Haemme motivoituneita työntekijöitä, joilla on ammattitaitoinen ote työhönsä. Arvostamme yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista ongelmanratkaisukykyä.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toimiin valittujen tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimien täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Lääperi (yläkoulu) 044 422 4751
Johanna Rinteelä (alakoulut) 044 422 4601
etunimi.sukunimi@eura.fi

Lisätietoja

Euran kunta, Sivistyspalvelut, Yleissivistävä koulutus

Eura on n. 12 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Satakunnankatu 12, 27510 Eura
Euran kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb