Koulunkäyntiohjaaja

Haemme koulunkäyntiohjaajaa Lavian yhtenäiskouluun 1. luokalle ajalle 1.10-22.12.2020. Sijaisuus saattaa jatkua pitempäänkin. Työaika on 24 tuntia viikossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja), Koulunkäyntiavustajan, Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan, Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan erikoisammattitutkinto tai Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Eduksi luetaan:
- kokemusta erityisen tuen oppilaista
- hyvät yhteistyötaidot
- oma-aloitteisuus sekä
- motivoitunut ja joustava työote

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset todistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen.
Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Anne Lahtivirta p. 044 701 8025
anne.lahtivirta@pori.fi

Porin kaupunki, Sivistystoimiala, Opetusyksikkö, Perusopetus, Lavian yhtenäiskoulu
Osoite: Tampereentie 19, 38600 Lavia

Lavian yhtenäiskoulu on suvaitsevainen ja iloinen koulu, joka on täynnä ääntä, iloa ja energiaa. Laviassa opitaan ja koetaan yhdessä!

Lavian yhtenäiskoulu on noin 150 oppilaan koulu keskellä kauneinta Poria. Koulussa opiskelee oppilaita ensimmäisestä yhdeksänteen luokkaan. Perinteinen, jo vuodesta 1917 asti toiminut koulu sijaitsee vehreässä ympäristössä, kauniin Lavijärven kupeessa.

Koulussamme on tänä lukuvuonna noin 150 oppilasta. Opettajia koulussa on 13 ja lisäksi muutama muu eri alan ammattilainen. Opettajat, kuraattori, koulunkäynninohjaajat, kouluruokalan väki, siistijät, kiinteistönhoitaja, koulusihteeri, kouluterveydenhoitaja ovat kaikki yhdessä oppilaan apuna ja tukena koulunkäynnissä ja opiskelussa.