Koulunuorisotyöntekijä

Haemme kunnan sivistyspalveluihin

KOULUNUORISOTYÖNTEKIJÄÄ

Säkylän kunta hakee koulunuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.2021 - 31.5.2022. Koulunuorisotyön tavoitteena on nuoren yksilöllisen kasvun ja kehityksen tukeminen sekä yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen. Koulunuorisotyöntekijän työnkuva muotoutuu nuorten tarpeiden mukaan. Tehtäviin voivat kuulua mm. ryhmäytykset, harrastustoiminnan ohjaaminen, ehkäisevä päihdetyö, oppilashuoltotyö, teematunnit sekä alueellinen nuorisoverkostotoiminta. Koulunuorisotyöntekijä on nuorten tavattavissa myös nuorisotaloilla, jossa koulunuorisotyöntekijä kohtaa samoja nuoria eri ympäristössä, oppii tuntemaan alueen ilmiöitä laaja-alaisesti ja tulee tunnetuksi nuorten keskuudessa.

Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, organisointikykyä, joustavuutta sekä aktiivista työotetta. Eduksi luetaan työkokemus vastaavanlaisten tehtävien hoitamisesta. Työ on liikkuvaa ja ajokortti on välttämätön.

Palkattavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai ammatillista perustutkintoa sekä työkokemusta nuorten parissa toimimisesta.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Palkkaus KVTES:n 02VAP050 mukaan. Työaika 38,75 h/vko ja työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputöitä.

Hakemukset 30.11.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, työavain 320611 tai sähköpostilla kirjaamo@sakyla.fi.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vapaa-aikasihteeri Lauri Parviainen puh. 044 5171 011,
lauri.parviainen@sakyla.fi.

Säkylän kunta, Sivistystoimi
Osoite: Rantatie 340, 27800 Säkylä

Säkylä on n. 7000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat Suomen suurin kehittyvä varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän ja turvallisen asuinympäristön ja uudistusmyönteisen ilmapiirin.