test
Koulunuorisotyöntekijä - Kannuksen kaupunki

Koulunuorisotyöntekijän toimi

Haemme koulunuorisotyöntekijää Tsemppiä nuorille -hankkeeseen ajanjaksolle 26.1.-3.6.2022. Hankkeella kehitetään ja vahvistetaan ala- ja yläkouluissa tehtävää nuorisotyötä ja ennaltaehkäisevää oppilashuoltotyötä. Koulunuorisotyö niveltyy osaksi koulun arkea tukien nuorten osallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimenkuvaan kuuluu yhteistyö oppilaskunnan hallituksen, tukioppilaiden ja koulun oppilashuoltohenkilöstön kanssa sekä harrastustoiminnan hankkeen kanssa. Osaat myös käyttää somea ja kehittää sen käyttöä nuorten kohtaamiseen.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto sekä riittävä kokemus toimeen kuuluvista tehtävistä. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työnteko keskeytyy koulujen loma-ajoiksi. Tehtävässä noudatetaan 1 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset toimitetaan 24.1.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kannus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. sivistystoimenjohtaja Tarja Mäkelä, p. 044 4745 400, tarja.makela@edu.kannus.fi

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Opetuspalvelut

Kannus on vireä kaupunki Keski-Pohjanmaalla, Lestijoen varressa. Kannus tarjoaa viihtyisän asumisympäristön, monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä laadukkaat vapaa-ajan palvelut. Kannuksen kaupunki kehittää toimintaansa jatkuvasti ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin sekä ammattitaidon kehittämiseen.


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Rekommenderade jobb