Koulunuorisotyöntekijä, Nähdään koulussa! -hanke

Uurainen on noin 3700 asukkaan ja lapsiperheiden suosima nuorekas kunta, jonka väestöstä lähes 40 % kuuluu nuorisolain piiriin. Haemme nyt nuorisotyön tiimiimme koulunuorisotyöntekijää Nähdään koulussa! -kehittämishankkeeseen (Aluehallintoviraston myöntämä avustus) ajalle 4.1.-31.12.2021. Nuorisotyön tiimiin kuuluu lisäksi nuorisotyöntekijä ja etsivä nuorisotyöntekijä.

Koulunuorisotyöntekijä vastaa hankesuunnitelman mukaisesti työn suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Hankkeessa luodaan ja mallinnetaan koulunuorisotyötä koronaepidemian aikaisissa poikkeusolosuhteissa. Toiminnan tavoitteena on nuorten hyvinvoinnin vahvistaminen tarjoamalla saavutettavia nuorisotyön palveluita kouluympäristöissä, digitaalisissa ympäristöissä ja jalkautuvalla nuorisotyöllä. Hankkeen kohderyhmää ovat 6.-9.-luokkalaiset kolmella eri koululla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on nuoriso- ja yhteisöohjaajan perustutkinto, yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Työ edellyttää nuorisotyön menetelmien hallintaa sekä kykyä itsenäiseen ja moniammatilliseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus nuorten kohtaamisesta eri toimintaympäristöissä sekä kehittävä työote.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä yleisiin loma-aikoihin sijoittuvaa työtä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi.

Työhaastattelut pidetään torstaina 10.12.2020.

Tutustu työnantajaan

Milla Ukkonen
040 585 7784
milla.ukkonen@uurainen.fi

Uuraisten kunta, Sivistystoimi
Osoite: Virastotie 4, 41230 Uurainen

Uuraisten kunta on nuorekas ja kehittyvä kunta Keski-Suomessa.