Koulunuorisotyöntekijän määräaikainen toimi

Tehtävänkuvasi: Toimit koulunuorisotyöntekijänä Maskun Hemmingin koulussa 13-16-vuotiaiden nuorten kanssa. Lisäksi sisältyy työskentelyä kunnan 5-6-luokkalaisten kanssa.
Tehtäviisi kuuluvat mm. perusnuorisotyön osalta tukioppilastoiminta, seiskaluokkien ryhmäytykset, Kiva- kiusaamisen ehkäisevä toiminta, välituntitoiminta, läksykahvilat, päihdekasvatus, oppilaskuntatoiminta, matalankynnyksen digityöpajat, koulun retki- ja teemapäivät sekä kohdennetun erityisnuorisotyön osalta heikoimmassa asemassa olevien oppilaiden tukeminen ja rinnalla kulkeminen mahdollisessa etäkoulussa, pudokkaiden etsivänä toimiminen sekä koulun ja kodin välisenä linkkinä toimiminen. Lisäksi koulun loma-aikoina heikoimmassa asemassa olevien oppilaiden tukeminen sekä nuorisotoimen tapahtumat, retket ja leirit.

Lisäksi: Olet kiinnostunut kyseisestä työtehtävästä, omaat laaja-alaisen kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, sinulla on aktiivinen työote sekä itsensä ja työnsä johtamisen taidot, olet joustava, organisointikykyinen ja yhteistyötaitoinen.
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteista tutkintoa.
Tehtävä on kokoaikainen ja työ voi sisältää epäsäännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Lisäksi tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työpaikkasi: Maskun kunnan hyvinvointipalvelut on 10 henkilön yksikkö, johon kuuluu lisäksesi esimiehenäsi toimiva hyvinvointipäällikkö, nuorisotyön koordinaattori, vapaa-aika- ja kulttuurisihteeri, liikuntasuunnittelija sekä kirjastojen henkilökunta.
Toimipisteesi tulee olemaan pääasiassa kouluympäristössä ja siellä työyhteisö on myös laaja. Siihen kuuluvat tiiviisti mm. oppilaat, opettajat, koulunkäynnin ohjaajat, koulukuraattorit ja -psykologit sekä kouluterveydenhoitajat.

Määräaikaisuus: 4.1.2021-28.2.2022

Lisätietoja

http://www.masku.fi

Tutustu työnantajaan

Hyvinvointipäällikkö Sarianna Koivisto, sarianna.koivisto@masku.fi tai 044 7388 205

Maskun kunta, Sivistystoimi
Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön. Masku on vireä, reilun 9.500 asukkaan kunta Varsinais-Suomen ytimessä. Meillä voi asua maaseutumaisessa ympäristössä ja silti käytössä on kaikki se, mitä tarvitaan laadukkaaseen arkeen. Valtatie 8 ansiosta liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja kunnassa on tarjolla monipuoliset mahdolliset asua, työskennellä ja yrittää. Historia ja luonto ovat valttejamme, mutta ei varmaankaan kannata jättää mainitsematta, että kunnassamme on tällä hetkellä väistötiloissa lapsia pyöreä nolla. Siis ei ainuttakaan. Oikeasti. Maskulaiset arvostavat hyvää sijaintia ja erinomaisia liikenneyhteyksiä; Turku lentokenttineen ja satamineen sekä rautateineen on vain vartin ajomatkan päässä Ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!