Kouluohjaaja

Työn kuvaus

Hattulan kunnassa on haettavana kouluohjaajan määräaikainen sijaisuus ajalle 9.8.2021-3.6.2022.

Kouluohjaajan tehtävät muodostuvat oppilaan tai oppilasryhmien oppimisen ja kasvun ohjaamisesta sekä muista opetustyötä tukevista tehtävistä. Lisäksi kouluohjaaja toimii kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnassa.

Kouluohjaajalta vaaditaan kasvatustietoisuutta, vuorovaikutustaitoja, itsenäistä harkintakykyä sekä yhteistyötaitoja toimittaessa eri yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on koulunkäynninohjaajan tai koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi lain mukainen, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) oleva rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pidämme tärkeänä oppilaslähtöistä, positiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Tehtävään kuuluu huolehtia oppilaidemme mahdollisesta lääkehoidon toteutumisesta koulupäivän aikana tilannekohtaisen harkinnan ja riittävän lisäkoulutuksen jälkeen. Hakijalle katsotaan eduksi työkokemus autismilasten kanssa työskentelystä.

Hakuaika: 22.4.-16.5.2021

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjukka Hänninen
050 4648 905
marjukka.hanninen@hattula.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Hattulan kunta on vireä, noin 9600 asukkaan kunta Suomen kasvukäytävällä Helsinki-Tampere -moottoritien sekä pääradan varressa. Hattulan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Myllytie 33, 13720 Parola

Suggested jobs