Kouluohjaaja - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana vakituisesti kouluohjaajan toimi (32h/vko) 9.8.2021 alkaen. Sijoituspaikkana on Parolan Yhteiskoulu.

Ohjaaja työskentelee kuuden oppilaan pienryhmässä, jonka toiminnassa on kuntouttavia elementtejä. Oppilaat ovat vuosiluokilta 7.-9. Kouluohjaajan työparina on erityisluokanopettaja, mutta ryhmän kanssa työskentelee myös moniammatillinen tiimi (tarpeen mukaan mm. nuorisotyö, koulupsykologi tai psykiatrinen sairaanhoitaja).

Etsimme joukkoomme työstään ja sen kehittämisestä kiinnostunutta ammattilaista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä taitoa työskennellä monenlaisten nuorten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote

Hakuaika: 21.6.-2.8.2021

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marjukka Hänninen
050 4648 905
marjukka.hanninen@hattula.fi
Jari Wihersaari
0505745616
jari.wihersaari@hattula.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Hattulan kunta on vireä, noin 9600 asukkaan kunta Suomen kasvukäytävällä Helsinki-Tampere -moottoritien sekä pääradan varressa. Hattulan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Myllytie 33, 13720 Parola

Rekommenderade jobb