Skip to main content
test
Kouluohjaaja - Vihdin kunta

Haemme kouluohjaajaa Kuoppanummen koulukeskukseen ajalle 3.4.2023-3.6.2023. Tehtävä on osa-aikainen.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Mikaela Palmén, etunimi.sukunimi@vihti.fi, puh. 044 042 1156

Lisätietoja

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Kuoppanummen koulukeskus

Vihti on sopivan kokoinen kunta noin 40 minuutin päässä Helsingistä. Kuntamme 1 173 eri alojen ammattilaista pitävät huolta lähes 30 000 vihtiläisen hyvinvoinnista ja palveluista. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Toimimme rohkeasti, luovasti ja ennakoivasti. Uskallamme kokeilla ja onnistua, mutta myös epäonnistua ja yrittää uudelleen. Rohkeudella luomme Vihdistä entistä elinvoimaisemman kunnan, joka erottuu kuntien välisessä kilpailussa edelläkävijänä. Olemme mukana UNICEFin Lapsiystävällinen kunta -toiminnassa. Työpaikkamme ovat savuttomia ja tuoksuttomia.

Tervetuloa innostuneeseen ja iloiseen joukkoomme!


Osoite: Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela
Vihdin kunta - Rökfri arbetsplats Vihdin kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb