Kouluohjaaja - Vihdin kunta

Kouluohjaaja

Haemme kouluohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Vanjärven kouluun ajalle 7.8.2019-30.5.2020. Työaika 20 tuntia/viikko.

Hakijalta toivotaan koulunkäyntiavustajan tutkintoa, aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Arvostamme alan työkokemusta, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Mikäli koulutuksen omaavaa henkilöä ei ole saatavissa, voidaan tehtävään ottaa myös muu tehtävään sopiva henkilö.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa 504/2002 tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vihti.fi

Lisätietoja antaa rehtori Sari Taivassalo, sari.taivassalo@vihti.fi, puh. 044 042 1147

Vihdin kunta, Sivistyspalvelut, Vanjärven koulu
Osoite: Vihti

Vihti on noin 29 000 asukkaan mukavan kokoinen kunta 45 minuutin päässä Helsingistä. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä. Työnantajana satsaamme henkilöstön osaamiseen ja työssä jaksamiseen. Henkilöstöä palveluksessamme on 1180, tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan