Koulupsykologi (217002) - Heinolan kaupunki

Koulupsykologi (217002) - Heinolan kaupunki

Vahvistamme hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen palvelualueelle kuuluvan oppilas- ja opiskelijahuollon resurssia. Näin on mahdollista tarjota lapsille ja nuorille nopeampaa apua ja panostaa yksilöllisen tuen lisäksi myös erityisenä painopisteenämme olevan yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittämiseen.
Keskeisiä työtehtäviä ovat lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät tukikeskustelut, psykologiset tutkimukset ja tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaan, huoltajien, koulun henkilöstön sekä tarvittaessa muiden verkostojen kanssa. Lisäksi työssä on mahdollista panostaa ryhmä- ja luokkakohtaisen työskentelyn ja konsultoivan työotteen vahvistamiseen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työtilat, työnohjauksen sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Työ edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
Arvostamme kokemusta koulupsykologin työstä sekä kiinnostusta yhteisöllisen työn kehittämiseen.

Tehtäväkohtainen palkka on 3667,47 euroa ja palvelussuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaan. Koeaika 4 kuukautta.

Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat huomioidaan.

Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Läs mer

http://www.heinola.fi

hyvinvointikoordinaattori Kirsi Mäkilä, 044 797 8577
hyvinvointijohtaja Pirjo Hepo-Oja, 0500 717 310

Hyvinvoinnin ja terveydenedistäminen
Adress: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Mer om arbetsgivaren