Koulupsykologi - Oulunkaaren kuntayhtymä

Koulupsykologi - Oulunkaaren kuntayhtymä

Pudasjärven perhepalvelujen tiimissä on tarjolla koulupsykologille mielenkiintoinen työ! Koulupsykologin kokoaikainen toimi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itse työnkuvaasi yhdessä oppilashuollon ja perhepalvelujen ammattilaisten kanssa. Monialainen yhteistyö oppilaitosten kuraattoreiden, opiskeluterveydenhuollon ja opetushenkilökunnan kanssa tarjoaa hyvät puitteet työskentelyllesi. Perheneuvolapalvelut löytyvät myös paikkakunnalta.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluvat oppilaiden yksilökohtaiset tapaamiset, oppimiseen liittyvät tutkimukset, tuen tarpeen arviointi, neuvonta ja ohjaus sekä yhteistyö huoltajien ja vanhempien kanssa. Osallistut opiskeluhuoltotyöhön tiimin jäsenenä.

Koulupsykologin työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää ammattiosaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työskentelyotetta. Eduksi katsotaan kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan myös loppuvaiheen opiskelijat ottaa huomioon (määräaikainen työsuhde). Tehtävään valitun tulee toimittaa työterveyslääkärin lausunto terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rekisteriote.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Koulupsykologin työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työnohjaukseen, kouluttautumiseen ja nautit kilpailukykyistä palkkaa. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti on välttämätön.

Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1 200.

Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.

Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Läs mer

http://www.oulunkaari.com
http://www.instagram.com/oulunkaari

Kysy lisää! Palveluesimies Tuula Tolkkinen, tuula.tolkkinen@oulunkaari.com, 040 826 6480
Vs perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Leena Mämmi-Laukka, leena.mammi-laukka@oulunkaari.com, 050 395 0339

Pudasjärven perhepalvelut
Adress: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Visiomme on #mielekäselämäkotona. Seuraa meitä Facebookissa, Instassa ja Twitterissä!

Mer om arbetsgivaren