Koulupsykologi - Hyvinkään kaupunki

Koulupsykologi - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupungin sivistystoimessa on haettavana toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen

KOULUPSYKOLOGIN TOIMI

Hyvinkään perusopetuksen oppilashuollossa työskentelee 6 koulupsykologia, 6 koulukuraattoria.

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisvaikeuksien ja oppilaiden psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisy, selvittäminen ja tukitoimien suunnittelu sekä toteutus yhteistyössä opettajien, vanhempien ja muun oppilashuoltohenkilöstön kanssa. Koulupsykologi toimii vastuukoulujensa yhteisöllisten oppilashuoltotyöryhmien asiantuntijajäsenenä ja työssä korostuu opetushenkilöstön konsultointi.

Koulupsykologin työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja ja kykyä työskennellä sekä moniammatillisissa työryhmissä että itsenäisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää koulupsykologin työtä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rekisteriote. Muutoin valinta raukeaa.

Läs mer

http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Oppilashuollon esimies Eeva Rantatorikka p. 040 155 4415
e-mail: eeva.rantatorikka@hyvinkaa.fi

Sivistystoimi, Perusopetus
Adress: Suutarinkatu 2 L, 05900 Hyvinkää

Hyvinkää on n. 47 000 asukkaan kaupunki Helsingin seudulla. Elämänlaatua tuovat lukuisat harrastusmahdollisuudet, turvallinen ympäristö ja erinomaiset liikenneyhteydet.
Sivistystoimen tehtävänä on tarjota kaupunkimme asukkaille laadukkaita kasvatus- ja opetuspalveluita.

Mer om arbetsgivaren