Koulupsykologi - Pieksämäen kaupunki

Koulupsykologi

Pieksämäen kaupungin opetustoimessa on haettavana 26.7.2019 klo 15:00 mennessä koulupsykologin sijaisuus ajalle 1.8. - 31.12.2019. Koulupsykologi työskentelee perusopetuksessa sekä toisella asteella. Työtehtäviin kuuluvat osallistuminen koulujen opiskeluhuoltoon, psykologiset tutkimukset, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäyntijärjestelyjen suunnittelu sekä tukikeskustelut oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys sekä soveltuvuus työhön.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Lisäksi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Työhön sisältyy säännöllinen työnohjaus sekä ammattitaitoa tukevaa koulutusta.

Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä nähtäväksi. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksytty lausunto työhön sopivuudesta Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta sekä esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat/

Opetusjohtaja Timo Tarkiainen, p. 044 588 2417, timo.tarkiainen@pieksamaki.fi

Pieksämäen kaupunki,opetustoimi
Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset.

Tutustu työnantajaan