Koulupsykologi - Salon kaupunki

Koulupsykologi

Salon kaupungin lasten ja nuorten palvelut julistaa haettavaksi perusopetuksessa ajalle (tai sopimuksen mukaan) 12.8.2019 - 31.7.2020:

Koulupsykologin viransijaisuus (230 005)

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisteri ja laillistettu psykologin pätevyys.

Virkasuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Virassa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä: Hakemus / koulupsykologi. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja antaa sähköpostitse opetuspäällikkö Inkeri Lahti, inkeri.lahti@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi, puh. 02 778 2277.

Salon kaupunki
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan