Koulupsykologi

Kaarinan kaupungissa on haettavana koulupsykologin sijaisuus ajalle 30.3.-4.12.2020.

Työnkuva sisältää oppimisen pulmiin liittyvää ohjausta, neuvontaa ja oppimisvalmiustutkimuksia, varhaisen tuen antamista psyykkisissä vaikeuksissa esikouluikäisistä yläkouluikäisiin, sekä osallistumista oman alan asiantuntijana koulujen yhteisölliseen työhön.

Tehtävään liittyvään vastuualueeseen kuuluu yksi yhtenäiskoulu ja yksi alakoulu, joissa on yhteensä noin 1100 oppilasta. Yksilö- ja ryhmätyönohjausta on saatavilla.

Kaarinassa on neljä koulupsykologia ja neljä koulukuraattoria. Arvostamme koulumaailman tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työtehtävän Suomen luovimmassa kunnassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Asiantuntijarehtori
Marko Kuuskorpi
puh. 050 3405297
marko.kuuskorpi@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.