Koulupsykologi

ROVANIEMEN KAUPUNGIN KOULUTUSPALVELUISSA
on haettavana

Toistaiseksi 1.1.2021 alkaen
Kaksi koulupsykologin virkaa.


Haluatko osaksi innovatiivista, pohjoisen lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa työskentelevää oppilashuollon tiimiä? Etsimme osaajia sekä esi- ja perusopetukseen, että toiselle asteelle.

Mikäli haluat kehittyä psykologian alan moniottelijana, olet hakemamme henkilö. Rovaniemellä koulupsykologina et toimi testiautomaattina, vaan voit aidosti vaikuttaa työsi sisältöön.

Tiimimme tarjoaa tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, mahdollisuuden työparityöskentelyyn sekä hyvän perehdytyksen. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta koulupsykologin työstä, tarjoamme kollegiaalista tukea ja ohjausta. Jos taas olet kokenut psykologi ja haluat vaihtelua työhösi, voit hyödyntää jo kertynyttä työkokemustasi.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi niin yhteisö- kuin yksilötason työssä. Hyvinvoinnin vuosikello on oiva esimerkki Rovaniemellä kehitetystä menetelmästä yhteisölliseen työhön.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työssä menestyminen edellyttää psykologin ammattiosaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, sekä kykyä ja halua toimia osana moniammatillista työyhteisöä.

Koulutuspalveluiden palvelualueella vielä mahdollisesti avautuvat koulupsykologien määräaikaiset virat ja sijaisuudet täytetään koulupsykologin vakituisia virkoja hakeneista.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 6.12.2020 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Tiedustelut:
Tiimivastaava koulupsykologi Hanna Koivula p. 040 095 0162. Tavoitettavissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-16.


Rovaniemellä 3.11.2020

Tutustu työnantajaan

Tiimivastaava koulupsykologi Hanna Koivula p. 040 095 0162. Tavoitettavissa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-16.

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Koulutus
Osoite: Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi

www.rovaniemi.fi