Koulupsykologi - Korsholms kommun

Haemme psykologia työskentelemään joko suomenkielisessä perusopetuksessa sisältäen esiopetuksen tai ruotsinkielisessä opetuksessa sisältäen myös lukiokoulutuksen. Kunnassa on noin 600 suomenkielistä oppilasta kahdessa peruskoulussa ja esikoulussa, ruotsinkielisiä oppilaita on noin 1 700.

Lasten ja nuorten parissa työskentelyssä noudatamme vähäeleisen kohtaamisen periaatetta. Meille on tärkeää edistää oppilaiden oppimista, terveyttä ja hyvinvointia.

Oma profiilisi

Kohtaat koulupsykologin työssäsi monia haasteita, joissa tarvitset joustavuutta ja stressinsietokykyä. Kykenet suunnittelemaan ja priorisoimaan työtäsi itsenäisesti. Et pelkää muutoksia ja esität konkreettisia kehittämisehdotuksia.

Työnkuva
Työhösi kuuluu ehkäisevä ja hyvinvointia edistävä oppilashuoltotyö, kognitiiviset selvitykset, konsultaatio ja ohjaus. Teet yhteistyötä kunnan terveydenhuollon ja perheneuvonnan psykologien kanssa ja tuet oppilaiden hyvinvointia ja hyvää tulevaisuutta myös yhteistyössä kouluterveydenhuollon, viranomaisten ja muiden tahojen kanssa.

Tulet osaksi tiimiä, joka on viime vuosina laajentunut ja johon kuuluu koulukuraattoreita, koulupsykologeja ja koulukoutseja. Yhteistyö kollegojen kanssa on ensisijaisen tärkeää. Koulupsykologeilla (3) on työtilat omassa yksikössä. Kaikilla on oma huone ja työhuone myös kouluilla.

Koulupsykologina annat oppilaille keskusteluapua sekä huoltajille ja kouluhenkilökunnalle ohjausta. Työajastasi osa kuluu oppilaiden kognitiivisiin arviointeihin sen selvittämiseksi, miten koulu voi tukea oppilaita, jotta nämä saavat parhaat mahdolliset edellytykset omannäköiseen oppimiseen.

Osallisuuteen, yhteisöllisyyteen ja uusiin ajattelutapoihin perustuvalla tiimityöllä annamme oppilaille mahdollisuuden kasvaa yksilöllisiksi, vastuuntuntoisiksi ja itsensä tunteviksi ihmisiksi, jotka pärjäävät arjessa nyt ja tulevaisuudessa.

Työskentelet eri kouluilla, joten sinulla on oltava auto käytettävissäsi.

Palvelussuhteen kesto on 9.8.2021-30.6.2022.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito. Koeaika on neljä kuukautta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi, josta käy ilmi kelpoisuus, Kuntarekryn kautta, avain 364771, viimeistään 18.6.2021 klo 15.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja esim palkasta ja tehtäväkuvausta antavat antavat sivistysjohtaja Denice Vesterback, 050 599 4673, ja vastaava kuraattori Anna Sjölund, 044 727 1392, etunimi.sukunimi@mustasaari.fi.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, Sivistysosasto

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb