Koulupsykologi - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin opetustoimessa on haettavana 31.7.2021 klo 15:00 mennessä määräaikainen koulupsykologin toimi. Työn aloittamis- ja päättymisajankohta on sovittavissa. Myös valmistumassa olevat ja osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet huomioidaan. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävänä on tukea oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäyntiä sekä kasvua ja kehitystä. Työtehtäviin kuuluvat osallistuminen koulujen opiskeluhuoltoon, oppilaiden psykologiset tutkimukset, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäyntijärjestelyjen suunnittelu sekä tukikeskustelut oppilaiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Lisäksi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetusjohtaja Jukka Keituri, p.040 631 4870, jukka.keituri@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Opetustoimi

Ei mikä tahansa mäki! Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille.


Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb