test
Koulupsykologi - Heinolan kaupunki

Koulupsykologi

Heinolan kaupungin hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen palvelualueelle sijoittuvassa opiskeluhuollossa on avoinna vakituinen koulupsykologin tehtävä. Palvelualueen tiimiin kuuluvat koulupsykologien lisäksi vastaava kuraattori, koulukuraattorit, perhekuraattori sekä maahanmuuttokoordinaattori. Myös kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työtä koordinoidaan tiimistä käsin. Opiskeluhuoltotyö kaupungissa kattaa ikäryhmät alakoululaisista toisen asteen opiskelijoihin.

Keskeisiä tehtäviä ovat lasten ja nuorten koulunkäyntiin ja opiskeluun liittyvät tukikeskustelut, psykologiset tutkimukset ja tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaan, huoltajien, koulun henkilöstön sekä tarvittaessa muiden verkostojen kanssa. Lisäksi toiminnassa halutaan panostaa vahvasti myös ryhmä- ja luokkakohtaiseen työskentelyyn ja konsultaatiota tarjoavaan työotteeseen. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn sekä hyvän kannustavan ja kekseliään työyhteisön. Työntekijöille kuuluu työnohjaus ja rohkaisemme myös muuhun henkilökohtaiseen ja yhdessä tapahtuvaan kehittymiseen ja oppimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun psykologin pätevyys. Työ edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta koulupsykologin työstä sekä kiinnostusta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn ja ryhmämuotoisen yhteisöllisen työn kehittämiseen. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in mukaan.

Koeaika 4 on kuukautta. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote ennen tehtävän vastaanottamista.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hyvinvointipäällikkö Kirsi Mäkilä, puh. 044 797 8577

Lisätietoja

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen -palvelualue, opiskeluhuolto

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb