Skip to main content
test
Koulupsykologi - Kirkkonummen kunta

Koulupsykologin sijaisuus 1.8.2022-9.11.2022

Koulupsykologin tehtävänä on oppimisessaan tai kehityksessään tukea tarvitsevien oppilaiden auttaminen yhteistyössä opettajien ja vanhempien kanssa. Koulupsykologi myös arvioi erityisopetuksen ja muiden tukimuotojen tarvetta. Koulupsykologisen työn keskeisimmät työmuodot ovat psykologiset tutkimukset, selvitykset ja arviot ja psykologinen yhteistyö ja konsultaatiotyö tapaus-, tilanne- ja asiakohtaisesti.

Koulupsykologin työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, kiinnostusta moniammatilliseen oppilashuoltotyöhön ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on psykologian maisterin tutkinto ja se, että hakija on laillistettu psykologi. Uuden oppilas- ja opiskelijahuoltolain aikainen kokemus koulupsykologin työstä katsotaan eduksi. Perehtyneisyys lasten ja nuorten neuropsykologiaan tai psykiatriaan katsotaan ansioksi. Myös muu kokemus ja osaaminen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja koulumaailman tuntemus katsotaan eduksi.
Koulupsykologin työaika on 37,45 h/vko. Tehtäväkohtainen palkka on 3721,32 €/kk. Koulupsykologin sijaisuudessa aloittamisen ajankohta voidaan sopia.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi 16.05.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava koulupsykologi Johanna Lindeman puh. 040 5791201 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Opiskelijahuolto, Kuraattorit ja psykologit

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb