Skip to main content
test
Koulupsykologi - Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin sivistyspalvelukeskus hakee

KOULUPSYKOLOGIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6. - 31.12.2022. Tehtävän täytössä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena koulupsykologin tehtävään on ylempi korkeakoulututkinto ja laillistettu psykologin pätevyys. Huomioimme tässä rekrytoinnissa poikkeuksellisesti kuitenkin myös opinnoissaan pitkällä olevat psykologiopiskelijat, joiden harjoittelujakso on jo suoritettu. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja sekä oppilashuoltolain edellyttämän yhteisöllisen ja yksilöllisen oppilashuollon tuntemusta.

Koulupsykologi tulee olemaan osa kaupungin monialaista opiskeluhuollon tiimiä. Työtehtävät painottuvat esi- ja alkuopetuksen oppilaiden tukemiseen, mahdollistaen entistä vahvemman varhaisen tuen oppilaille. Koulupsykologi on mukana esiopetuksen ja koulujen oppilashuoltoryhmissä ja pitämässä erilaisia toiminnallisia ryhmiä. Hän osallistuu myös toiminnallisten vanhempainiltojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulupsykologin työnkuvaan kuuluu myös yksilökohtainen oppilashuoltotyö tukikäyntien muodossa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3869,69 €/kk.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 31.05.2022 klo 12:00

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Eija Mattila, puh 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Eija Mattila, puh. 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi

Lisätietoja

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kasvatus- ja opetuspalvelut

Huittinen on vetovoimainen noin 10 000 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin sivistyspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Rekommenderade jobb