test
Koulupsykologi - Sibbo kommun

Oletko aktiivinen ja innostunut psykologi? Haluatko tehdä merkityksellistä ja monipuolista työtä lasten ja nuorten parissa?

Sipoon kunnan koulutuspalvelut on uudistuva, osaamista arvostava aktiivinen yhteistyökumppani. Oppilashuollon kaksikielisessä tiimissä työskentelee kuusi psykologia ja kuusi kuraattoria. Henkilöstömitoituksemme on suositusten mukainen. Koulupsykologit ja -kuraattorit työskentelevät kokopäiväisesti kouluissa, ja ovat näin oppilaiden ja opettajien arjessa läsnä. Kuluvan vuoden aikana olemme tottuneet työskentelemään myös etäyhteyksillä. Sipoossa on hyvät mahdollisuudet kehittää koulupsykologin työtä ja kehittyä koulupsykologina.

Haemme nyt joukkoomme KOULUPSYKOLOGIA määräaikaiseen tehtävään, ajalle 10.1.-31.7.2022 (jatko mahdollinen), suomenkielisiin kouluihin, esi- ja perusopetukseen. Voit tehdä kokoaikatyötä tai voimme sopia myös osa-aikatyöstä.

Koulupsykologina teet työtä yksilö-, ryhmä- ja yhteisötasolla. Asiantuntemustasi oppimisesta, lapsen ja nuoren kehitysvaiheista sekä psyykkistä hyvinvointia vahvistavista tekijöistä tarvitaan oppilaiden koulunkäynnin tukemiseen ja hyvinvointia edistävään työhön.

Työtehtäviisi kuuluvat tukikeskustelut oppilaiden kanssa, psykologiset tutkimukset, koulun henkilöstön konsultaatio sekä yhteistyö kotien kanssa. Työskentelet myös oppilasryhmien ja luokkien kanssa. Kuulut koulukohtaisiin oppilashuoltoryhmiin ja osallistut näin psykologisena asiantuntijana koulun yhteisöllisen oppilashuoltotyön suunnitteluun ja toteuttamiseen. Teet verkostoyhteistyötä kunnan lasten, nuorten ja perheiden palvelujen sekä erikoissairaanhoidon kanssa

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä oppilashuoltotyön kehittämisestä innostuneen tiimin ja kollegoiden tuen, kattavan perehdytyksen sekä säännöllisen työnohjauksen.

Koulupsykologin kelpoisuusvaatimuksena on laissa (559/1994) säädetty laillistetun psykologin pätevyys. Koulumaailman tuntemus ja kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ovat eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Palkka on 3760,34 euroa/kk + mahdolliset työkokemuslisät. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Valittu on velvollinen työnantajan pyynnöstä antamaan tälle tehtävien hoitamisen terveydellisiä edellytyksiä koskevat tarpeelliset tiedot työ- ja toimintakyvyn selvittämiseksi.

Hakemukset pyydämme jättämään 31.12. 2021 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi pian!
Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/terveyspalvelut/koululaisten-ja-opiskelijoiden-terveyspalvelut/
https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa 7.- 22.12. oppimisen ja hyvinvoinnin tuen palvelupäällikkö Anne Salmela puh. 040 191 4506 anne.salmela(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sivistysosasto, Koulutuspalvelut, Oppilashuolto

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb