Skip to main content
test
Koulupsykologi - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungissa on haettavana koulupsykologin määräaikainen tehtävä ajalle 15.8. - 31.12.2022.

Työn painopiste on vahvasti ennaltaehkäisevässä työssä, kouluhyvinvoinnin kehittämisessä ja yhteisöllisessä työssä esi- ja perusopetuksessa. Työhön kuuluu mm. oppimisen pulmiin liittyvää ohjausta, neuvontaa, oppimisvalmiustutkimuksia ja yhteisöllisen työn tekemistä osana kouluyhteisöä. Koulupsykologi tekee monialaisesti verkostotyötä lasten parissa toimivien tahojen kanssa (esim. kouluterveydenhuolto ja avopediatri). Työssä korostuu yhteistyö oppilaiden, opiskelijoiden, huoltajien ja opettajien kanssa.

Tarjoamme hyvän, ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön, johon tällä hetkellä kuuluu viisi koulupsykologia ja kahdeksan koulukuraattoria. Tehtävään valittavalle tarjoamme lisäksi kokeneemman koulupsykologin vahvan tuen, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä neuropsykologin työnohjauksen.

Arvostamme koulumaailman tuntemusta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Mahdolliset loppuvaiheen opiskelijat voidaan harkinnan mukaan huomioida rekrytoinnissa. Tehtäväkohtainen palkka (100%) on 3615,85 euroa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terhi Vierikko
perhekeskuksen johtaja
p. 050-3146012
terhi.vierikko@kaarina.fi
Mahdollisiin kysymyksiin vastataan 18.7. Jätäthän soittopyynnön tekstiviestillä.

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe-ja sosiaalipalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb