Skip to main content
test
Koulupsykologi - Lopen kunta

Lopen kunnan sivistystoimessa on uudelleen haettavana KOULUPSYKOLOGIN vakituinen toimi, alkaen 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3600,00 €, minkä lisäksi maksetaan 1250,00 € suuruinen määräaikainen kuukausittainen rekrytointilisä työsuhteen aloittamisesta 31.12.2022 saakka.

Psykologin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologin tutkinto. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä myös hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Koulupsykologin työn tavoitteena on lasten ja nuorten koulunkäynnin, opiskelun, oppimisen ja hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Koulupsykologin työhön kuuluu oppilashuoltotyö osana monialaista oppilashuoltoryhmää, jossa psykologin tehtävänä on antaa konsultaatiota ja tehdä yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa. Koulupsykologi myös selvittää ja arvioi lapsen ja nuoren kehityksessä esiin nousseita haasteita psykologisten tutkimusten kautta. Näiden perusteella suunnitellaan tarvittavaa tukea ja toimenpiteitä yhdessä perheen ja opettajien kanssa.

Oppilashuollon tiimiin kuuluvat lisäksi koulukuraattori ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Tehtävän hoitamiseen liittyen on mahdollista tehdä seutukunnallista kollegiaalista yhteistyötä sekä saada työnohjausta. Oman auton käyttömahdollisuus auttaa tehtävän hoidossa, mutta ei ole välttämätöntä. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 30.8.2022 mennessä.


Psykologin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu psykologin tutkinto.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Anne Haakana puh. 040 330 6030

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: Yhdystie 5, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb