Koulupsykologi - Asikkalan kunta

Koulupsykologi

Hakuaikaa on jatkettu

Asikkalan kunnassa kasvatus- ja opetuspalveluiden vastuualueella on haettavana psykologi uuteen koulupsykologin virkaan. Työ alkaa 1.8.2019. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Tule mukaan kanssamme kehittämään Suomen liikkuvimman kunnan opiskeluhuoltoa!

Koulupsykologina tulet toimimaan osana kahden koulukuraattorin, kahden koulupsykologin ja kolmen kouluterveydenhoitajan opiskeluhuoltotiimiä. Resurssin lisääntyessä opiskeluhuoltopalvelujen painopiste siirtyy ennaltaehkäisevään työhön, jota pääsemme yhdessä ideoimaan ja toteuttamaan. Ammatilliset vahvuutesi ja kehitystoiveesi huomioiden voimme joustavasti sopia työnjaosta eri työtehtävien ja/tai -yksiköiden välillä.

Esi- ja perusopetuksen lisäksi opiskeluhuoltoa kehitetään ilmailupainotteisen lukion ja maatalouspainotteisen ammattioppilaitoksen tarpeisiin yhteisöllisestä viitekehyksestä käsin. Sen lisäksi koulupsykologin tehtäviin kuuluvat yksilökohtainen opiskeluhuolto sekä asiakastyö, joissa painottuvat niin psyykkinen hyvinvointi kuin oppimisen tukeminenkin.

Haemme kehitysmyönteiseen joukkoomme ennaltaehkäisevästä työstä kiinnostunutta, oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää ja innostunutta ammattilaista. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja arvostamme työkokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa. Perusopetuksen ja opiskeluhuollon lainsäädännön tuntemus katsotaan eduksi. Valintaprosessissa painotamme kokemusta nuorten mielenterveystyöstä ja/tai perheiden kasvatustyön tukemisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset virkaan tulee tehdä Internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkatoiveen voi esittää hakemuksessa.

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Sivistysjohtaja Juha Leppialho, p. 044 778 0259 tai juha.leppialho@asikkala.fi,
Koulupsykologi Kati Molkkari, p. 044 778 0423

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio
Osoite: Rusthollintie 2, 17200 Vääksy

Luonnonläheinen ja ihmisystävällinen Asikkalan kunta sijaitsee kauniissa maisemissa vesistöjen yhdyskohdassa. Asikkala tarjoaa monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut. Kunta on itsenäinen, kehittyvä ja haluttu asuinkunta. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan. Asukkaita on n. 8500.
Asikkala on Suomen liikkuvin kunta. Koulumme ovat Liikkuvia kouluja. Kunnassa on 3 kyläkoulua Kalkkisissa, Kurhilassa ja Vesivehmaalla. Vääksyssä on yhtenäiskoulu.

Tutustu työnantajaan