Koulupsykologi - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Koulupsykologi

Haemme koulupsykologia määräaikaiseen työsuhteeseen Suomussalmen ja Hyrynsalmen toimipisteisiin ajalle 12.8.2019-30.6.2020.

Kainuun Sotessa työskentelee esi- ja perusasteen sekä toisen asteen opiskelijahuollossa yhteensä 14 koulu- ja nuorisopsykologia. Oppilasmäärät kutakin vakanssia kohden ovat suositusten mukaiset, mahdollistaen ennaltaehkäisevän työotteen toteuttamisen. Työssään koulupsykologi tukee koululaisten ja opiskelijoiden psyykkistä hyvinvointia ja kokonaiskehitystä. Työhön kuuluu tukitoimien suunnittelua sekä oppimisvalmiuksien kartoitusta sekä yhteisöllistä työtä koululla oppilaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi.

Järjestämme koulupsykologeille perehdytyksen ja työnohjauksen sekä tuemme jatkossa ammatillisen osaamisen kehittämistä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa määräaikaiseen palvelussuhteeseen voidaan palkata myös tällä hetkellä epäpätevä, opintojen loppuvaiheessa oleva psykologian opiskelija.

Ajokortti on välttämätön.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kokemusta ja osaamista lasten, nuorten, perheiden sekä kouluyhteisöjen parissa työskentelystä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Minna Niemelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "koulupsykologi"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Koulujen psykososiaaliset palvelut, koulupsykologi tulosyksikköpäällikkö Minna Niemi, p. 044 797 4072, ylihoitaja Marja-Liisa Haataja p. 044 797 0525. Sähköpostit etunimi.sukunimi@kainuu.fi.

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Perhepalvelut, Koulujen psykososiaaliset palvelut
Osoite: Linnankatu 18 A 7, 87100 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.
Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.

Tutustu työnantajaan