Koulupsykologi - Lohjan kaupunki

Koulupsykologi

Haemme Lohjan kaupungin palvelukseen Järnefeltin yläkouluun sekä Ristin, Rauhalan ja Maksjoen alakouluihin perus- ja esiopetuksen koulupsykologia vakituiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan. Työkielenä on suomi.

Psykologi osallistuu sekä yhteisölliseen että yksilökohtaiseen opiskeluhuoltoon. Tehtäviin kuuluu oppilaan yksilökohtainen tuki ja ohjaus liittyen oppimiseen ja hyvinvointiin, oppimisvaikeuksien kartoitus ja osallistuminen monialaisen asiantuntijaryhmän työskentelyyn. Yhteisöllisessä työssä psykologi osallistuu oppilaitoskohtaiseen sekä alueelliseen oppilashuollon toimintaan, antaa konsultaatiota muulle henkilöstölle ja on suunnittelemassa ja toteuttamassa oppilaitoksen sekä alueen hyvinvointia edistäviä menetelmiä ja malleja.

Psykologitiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn.
Psykologitiimillä on säännöllinen työnohjaus.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Työssä suoriutuminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä hyvää oman työn organisointikykyä. Työ saattaa sisältää satunnaista iltatyötä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Arvostamme koulumaailman tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja monialaisesta verkostotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Lohjan kaupungin työterveyshuollon todistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakuaikaa jatketaan 9.10.2019 asti.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.lohja.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava koulupsykologi Niina Wessman, puh. 050 529 9867
Erityisasiantuntija Jaana Törnqvist, puh. 044 374 3739
Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 9.10.2019 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-207-19.
Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lohjan kaupunki, Hyvinvointi, Lasten, nuorten ja perheiden palvelualue
Osoite: Lohja

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.