Koulupsykologi - Rauman kaupunki

Koulupsykologi

Haemme määräaikaista koulupsykologia Rauman kaupungin perusopetukseen ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020.

Koulupsykologin työtehtäviin kuuluu mm. oppimisvaikeuksien tutkimista, neuvontaa, konsultaatiotyötä, ryhmien ja kouluyksiköiden yhteisöllisen hyvinvoinnin kehittämistyötä sekä verkostoyhteistyötä eri toimijoiden ja viranomaisten kanssa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, vastuullisuutta ja laaja-alaista näkökulmaa. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemus ovat eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn perusopetuksen ytimessä, osana opiskeluhuollon tiimiä, johon kuuluu neljä koulupsykologia ja yhdeksän kuraattoria. Tiimissä pidämme tärkeänä sujuvaa, luottamuksellista yhteistyötä, opiskeluhuollon jatkuvaa kehittämistä sekä tiimimme hyvinvoinnin vahvistamista. Työhön sisältyy säännöllinen työnohjaus sekä ammattitaitoa tukevaa koulutusta.

Kelpoisuusehtona on laillistettu psykologin kelpoisuus. Hakemukseen tulee liittää jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry).

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi

Opiskeluhuollon esimies Sari Ågren, puh. 044 403 6176, sari.agren@rauma.fi
Mahdolliset paperihakemukset os. Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Kanalinranta 3, PL 113, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Määräaikainen koulupsykologi". Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Rauman kaupunki, Sivistystoimiala, Peruskoulut
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan