test

Koulupsykologi, Suonenjoki

Ansök senast  2.12.2022 15:00

Tule koulupsykologiksi Suonenjoelle!

Suonenjoen sosiaalitoimessa tulevalla Pohjois-Savon hyvinvointialueella on haettavana koulupsykologin virka. Haettava virka siirtyy Pohjois-Savon hyvinvointialueelle 1.1.23 alkaen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Suonenjoella on neljä perusopetuksen koulua; Suonenjoen yhtenäiskoulu, Iisveden koulu, Sammalselän koulu ja Lempyyn koulu. Oppilaita kouluissa on yhteensä n. 630.

Koulupsykologin työhön kuuluu oppilaan oppimisvalmiuksien, erilaisten koulunkäyntivaikeuksien ja psyykkisen tilanteen arviointia, tukitoimien suunnittelua yhdessä oppilaan, vanhempien, opettajien ja mahdollisesti muiden yhteistyötahojen kanssa. Vanhemmat ja opettajat voivat myös pyytää neuvoa ja tukea koulutyöskentelyyn liittyvissä kysymyksissä. Koulukuraattori ja perhekeskuksen toimijat ja oppilashuollon ja kasvatus- ja perheneuvonnan tiimit tukevat koulupsykologin toimintaa. Etätyö on meille normaalia arkea. Jatkuva oppiminen on meille tärkeää, joten kuuntelemme toiveitasi sen suhteen herkällä korvalla.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Mikäli hakemuksia ei saavu pätevyysvaatimuksen täyttäviltä hakijoilta, otamme huomioon myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat. Työtehtävä vaatii hyvää viestintäosaamista ja erinomaisia kirjallista- ja suullista taitoa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkka 3783,07€/kk sekä mahdolliset muut henkilökohtaiset lisät.
Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Toivomme ensisijaisesti sähköistä hakemusta Kuntarekryn kautta, johon on mahdollista liittää ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäväksi.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi työkaveriksemme!

Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalijohtaja Eija Komulainen, puh. 0400575184, eija.komulainen(at)suonenjoki.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Läs om arbetsgivare