Skip to main content
test
Koulupsykologi / Tammelan koulu - Tampereen kaupunki

Tampere on tekemisen kaupunki. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Perusopetuksen oppilasmäärä on noin 18 000. Henkilöstö muodostuu 2000 alan ammattilaisesta.

Haemme perusopetukseen koulupsykologia määräaikaiseen tehtävään 2.6.2023 saakka, aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu Juhannuskylä - Wivi Lönn - Tampereen kansainvälinen koulu tiimiin, pääkoulu on Tammelan koulu.

Koulupsykologin tehtäviin sisältyvät monipuoliset koulupsykologipalvelut esi- ja perusopetuksessa. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi oppilaiden yksilökohtainen asiakastyö, yhteisöllinen työ sekä oppilaiden kasvun ja kehityksen tukeminen.

Onnistuminen tässä tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.

Edellytämme lisäksi työn sisällön kannalta keskeisen lainsäädännön tuntemusta (perusopetuslaki, oppilashuoltolaki, potilaslaki) sekä psykologityön ammatillisen toiminnan vaatimusten ja ammattietiikan ymmärrystä.

Työkokemus perusopetuksessa ja kokemus lasten ja nuorten kanssa tehdystä työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tammelan koulun rehtori Pekka Pyykkönen, puh. 050 501 3944 ja oppilashuollon päällikkö Sirpa Tikka, puh. 050 379 1934. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 17.8.2022.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat Tammelan koulun rehtori Pekka Pyykkönen, puh. 050 501 3944 ja oppilashuollon päällikkö Sirpa Tikka, puh. 050 379 1934. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalvelujen palvelualue / Perusopetus

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb