Varkauden kaupunki sykkii energiaa ja tekemisen hyvää meininkiä!

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana KOULUPSYKOLOGIN toistaiseksi täytettävä tehtävä.

Haettavana oleva tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetuksen oppilashuoltoon. Koulupsykologin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilöllinen oppilashuolto. Työhön kuuluu mm. oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, lyhytterapianomaiset tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot. Keskeisinä tehtävinä ovat opiskelun ja koulunkäynnin tuki ja ohjaus, koulu- ja opiskeluyhteisön hyvinvoinnin edistäminen, psykososiaalisen tuen tarjoaminen oppilaille, opiskelijoille ja heidän perheilleen sekä monialainen verkostotyö.Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, koulupsyykkarin, kouluterveydenhuollon, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Koulupsykologi toimii myös osana koulujen yhteisöllistä opiskeluhuoltotyötä ja tekee yhteistyötä kunnan muiden psykologien kanssa.

Koulupsykologin tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävä vaatii hyvää viestintäosaamista ja erinomaista kirjallista - ja suullista taitoa. Työkokemus koulun oppilashuoltotyöstä sekä lasten ja nuorten terveyteen ja hyvinvointiin sisältyvistä palveluista katsotaan eduksi.
Tule mukaan huippuporukkaan vahvistamaan tiimityötämme osaamisellasi! Olet lämpimästi tervetullut!

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Varkauden kaupungissa on vasta kehitetty psykologien palkkausjärjestelmää ja tarkastettu psykologien tehtäväkohtaisia palkkoja.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Toivomme ensisijaisesti hakemusta sähköisellä hakemuksella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Opinto- ja työtodistukset pyydetään tarvittaessa erikseen nähtäviksi.

Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen Varkauden kaupunki, Vastaanottopalvelut, Tiina Mikkonen-Reponen, Hyvinvointikeskus Aalto, Savontie 55, 78300 Varkaus. Kuoreen merkintä Psykologin tehtävä.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja antaa perheneuvonnan lähiesimies Tiina Mikkonen-Reponen puh. 044 4442242 sähköposti etunimi.sukunimi@varkaus.fi.

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb