Koulupsykologi - Vasa stad

Koulupsykologi

Vaasan kaupungin suomenkielisessä perusopetuksessa on haettavana kaksi koulupsykologin virkaa 12.8.2019 alkaen.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu sekä yhteisöllinen että yksilökohtainen oppilashuolto. Yksilökohtaiseen työhön kuuluu mm. oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, lyhytterapianomaiset tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot.
Koulupsykologi toimii myös osana koulujen yhteisöllisessä oppilashuoltotyössä.
Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja heidän koulunkäyntiä yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Vaasan suomenkielisessä perusopetuksessa on yhteensä 6,5 koulupsykologin virkaa. Tiimin jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla mukana lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin edistämisen kehittämistyössä. Työkieli on suomi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Oman auton käyttö välttämätön.

Arvostamme opetusalan tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme vastuuonttoa kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisestä yhdessä koulun muun henkilökunnan kanssa.

Tehtäväkohtainen palkka 3838,00 € / kk + kokemuslisät KVTES:n mukaan
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Aluerehtori Johanna Olsson puh. 040 510 0717

Sivistystoimi / Suomenkielinen perusopetus
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan