Koulupsykologin sijaisuus

Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluissa on haettavana

KOULUPSYKOLOGIN SIJAISUUS

ajaksi 7.1.2020 - 12.11.2021. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja laillistettu psykologin pätevyys. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä oppilashuoltolain edellyttämän yhteisöllisen ja yksilöllisen oppilashuollon tuntemusta. Huomioimme haussa myös vastavalmistuneet henkilöt.

Tehtävä painottuu perusopetuksen 5. - 9. luokan oppilaisiin ja lukiokoulutuksen opiskelijoihin. Koulupsykologi toimii kiinteässä yhteistyössä perheneuvolan ja terveyskeskuksen psykologien sekä kaupungin perhekeskuksessa toimivan psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa. Koulupsykologin apuna toimii myös psykologiharjoittelijoita.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella osoitteessa www.kuntarekry.fi tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 12.12.2019 klo 12:00.

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Eija Mattila, puh. 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi

Huittisissa 18.11.2019
Kasvatus- ja opetuspalvelut

Lisätietoja

http://www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Eija Mattila, puh. 044 560 4271, sähköposti eija.mattila@huittinen.fi

Huittisten kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kasvatus- ja opetuspalvelut
Osoite: Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan. Huittisten kaupungin kasvatus- ja opetuspalvelut vastaavat laadukkaan ja turvallisen kasvu- ja opinpolun järjestämisestä lapsille ja nuorille. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.