Koulupsykologin sijaisuus

Naantalin auringon alla on tarjolla erityisen kiva koulupsykologin paikka!

Naantalin sivistystoimessa on haettavana koulupsykologin sijaisuus ajalle 1.3.2021 - 31.12.2021.
Työn aloitusajankohta on sovittavissa, ja sijaisuus voi jatkua pidempään. Koulupsykologi toimii sivistysviraston oppilaan tuki- ja hyvinvointipalveluiden tiimissä.

Koulupsykologin vastuualueen (neljä alakoulua esikouluineen sekä kaksi erillistä esiopetuspaikkaa) oppilasmäärä on noin 900. https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/perusopetus/oppilaan-tuki-ja-hyvinvointi

Toimipisteet sijaitsevat melko lähellä toisiaan, mutta omaa autoa tarvitaan ainakin saariston (Merimasku) suuntaan. Koulupsykologi toimii kullakin koululla tiettynä viikonpäivänä (jolloin käytettävissä koulun terveydenhoitajan huone) ja perjantait voi työskennellä sivistystoimistolla, jossa oma työhuone (tukikohtana myös muina viikonpäivinä). Hyvät työtilat ja välineet sekä kahden muun koulupsykologin (joista toinen oppilashuollon esimiehenä) kollegiaalinen tuki. Lisäksi laadukas työnohjaus neuro- ja kehitys/kasvatuspsykologilla.

Oppilashuoltotiimissä työskentelee myös kolme koulukuraattoria. Laajempaan oppilashuollon tiimiin kuuluvat myös kouluterveydenhoitajat, koululääkärit ja työn sujuvuuden tukena TYKSin jalkautuva avopediatri. Lisäksi Naantalissa toimivat sujuvasti sosiaalitoimen lapsiperhepalvelut ja kouluissa koulunkäynninohjaajat ja ammattitaitoiset erityisopettajat ja reilut rehtorit.

Tule tekemään monipuolista ja mielenkiintoista yksilö- sekä yhteisöllistä oppilashuoltotyötä mukavassa ympäristössä, luonnon ja meren äärellä!

Avoinna olevassa tehtävässä keskeiset tehtäväkokonaisuudet ovat:
- Asiantuntijajäsenenä toimiminen alueellisissa oppilashuoltoryhmissä.
- Yhteisöllisen oppilashuoltotyön monialainen kehittäminen ja toteuttaminen oppilaitosyhteisöissä (sisältää ennaltaehkäisevän yhteisöllisen työn luokkien ja ryhmien kanssa).
- Yksilöllisen oppilashuollon toteuttaminen oppilas- ja opiskeluhuoltolain edellyttämällä tavalla omissa työyksiköissään, kuten psykologiset selvitykset ja tutkimukset, oppilaiden tukikäynnit, yhteistyö huoltajien kanssa.
- Konsultatiivinen työ.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, halua työn kehittämiseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtoina on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä lasten, nuorten ja perheiden kanssa sekä aikaisempi koulupsykologinen työ. Kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun. Haastattelut ovat viikolla 5 ja 6 (1.2.2021 - 12.2.2021).

Sijaisuuteen valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote nähtäväksi. Sijaisuudessa noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Koulupsykologi Liisa Salonen puh. 044 417 1371 ja johtava koulupsykologi Cecilia Forsman, puh. 044 533 4354, etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali

Sivistyspalvelut
Osoite: Tullikatu 11, 21100 Naantali

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats