Skip to main content
test
Koulupsykologin sijaisuus - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin opetustoimessa on haettavana 3.7.2022 klo 15:00 mennessä koulupsykologin toimen perhevapaan sijaisuus ajalle 11.7.2022 - 6.5.2023.

Tehtävänä on tukea oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäyntiä sekä kasvua ja kehitystä. Työtehtäviin kuuluvat osallistuminen koulujen opiskeluhuoltoon, oppilaiden psykologiset tutkimukset, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden koulunkäyntijärjestelyjen suunnittelu sekä tukikeskustelut oppilaiden kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen psykologin pätevyys. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Lisäksi kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaisesti.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakemuksella. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetusjohtaja Jukka Keituri, p.040 631 4870, jukka.keituri@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Opetustoimi

Tervetuloa Pieksämäelle – elämäsi asemapaikalle! Ei mikä tahansa mäki! Pieksämäellä on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, vireä yritystoiminta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet, puhdasta luontoa unohtamatta, tarjoavat oivallisen elinympäristön kaupungin asukkaille. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Kaupungin ydinkeskustassa Veturitalleista on rakentunut liike- ja tapahtumatiloja sekä kaupunkilaisten yhteistä oleskelutilaa.


Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb