Koulupsykologin toimi - Kauhavan kaupunki

Koulupsykologin toimi

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi koulupsykologin toimen vakinaisesti 1.9.2019 alkaen.

Koulupsykologin tehtävä sijoittuu sivistyksen hallintoon ja on osa psyko-sosiaalista tiimiä, jonka normaalivahvuus on sivistysjohtaja, kaksi koulupsykologia ja kolme koulukuraattoria. Toinen koulupsykologin toimi on toistaiseksi korvattu ostopalvelulla. Tehtävä sijoittuu Kauhavan kaupungin esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen kouluihin. Alakouluja on tulevana lukuvuonna kahdeksan. Lisäksi kaupungissa on yksi yhtenäiskoulu, kolme yläkoulua ja kaksi lukiota. Oppilaita ja opiskelijoita on yhteensä n. 2200. Tehtävien jakautuminen kouluyksiköittäin ratkaistaan rekrytoinnin jälkeen.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.
Hakuaika päättyy 5.8.2019 klo 15.00.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Sivistysjohtaja Markku Viitasaari, p. 044 4834 805, markku.viitasaari(at)kauhava.fi (1.8.2019 alkaen)

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Härmäntie 18, 62300 Härmä

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä.
Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan