Koulupsykologin viransijaisuus

Vesilahden kunnan sivistystoimi julistaa haettavaksi koulupsykologin viransijaisuuden ajalle 9.11.2020-31.1.2021.

Koulupsykologi työskentelee kunnan perusopetuksessa kahdella alakoululla sekä yhtenäiskoululla, joissa oppilaita on yhteensä noin 700. Koulupsykologi osallistuu koulujen yksilökohtaisen ja yhteisöllisen oppilashuollon toimintaan ja kehittämiseen tehden tiivistä yhteistyötä muun muassa koulukuraattorin, kouluterveydenhuollon sekä erityisopettajien kanssa. Keskeisiä työtehtäviä ovat psykologin tutkimukset, oppilaiden koulunkäyntiin ja hyvinvointiin liittyvät tukikeskustelut sekä tukitoimien suunnittelu yhteistyössä oppilaiden, huoltajien, koulun muiden työntekijöiden sekä tarvittaessa muiden verkostojen kanssa. Koulupsykologi edistää lapsen ja kouluyhteisön hyvinvointia mm. ennaltaehkäisevän toiminnan ja oppilasryhmien ohjaamisen kautta.

Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista ja konsultatiivista työotetta. Katsomme eduksi kokemuksen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä koulumaailman tuntemuksen. Tarjoamme säännöllisen ryhmätyönohjauksen yhdessä lähikunnan koulupsykologien kanssa sekä lisäksi yksilötyönohjausta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat voidaan ottaa huomioon.

Palvelussuhteen ehdot KVTESin mukaisesti. Viran sijaisuuteen valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä. Koeaika on 1 kuukautta.

Lisätietoja

http://www.vesilahti.fi

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Mika Seppänen
040-1335330
mika.seppanen@vesilahti.fi

Vesilahden kunta/sivistystoimi
Osoite: Koulutie 2, 37470 Vesilahti

Vesilahden kunta on noin 4.500 asukkaan luonnonkaunis kunta Tampereen seutukunnassa puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.