Koulusihteeri - Kittilän kunta

Koulusihteeri - Kittilän kunta

Kittilän kunnan sivistystoimessa on haettavana koulusihteerin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Pätevyysvaatimuksena on soveltuva AMK- tutkinto tai soveltuva opisto-asteinen tutkinto. Eduksi katsotaan tietotekniikan, erityisesti oppilashallinto-ohjelmien, mm. Primuksen hyvä hallinta, perehtyneisyys perusopetuksen hallinnollisiin tehtäviin ja hyvät sosiaaliset ja vuorovaikutustaidot, koulusihteerin keskeisten tehtävien hallinta ja erittäin hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot.

Ennen toimen vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemus tulee jättää 27.5.2019 klo 16.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sivistystoimi, Valtatie 15, 99100 Kittilä.

Ennen viran vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, huumausainetestiä koskeva todistus (759/2004) ja rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä.

Läs mer

http://www.kittila.fi

Lisätietoja antaa vs. sivistystoimenjohtaja Aarne Mäkelä p. 040 705 7486.

Kittilän kunta, Sivistystoimi
Adress: Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Mer om arbetsgivaren