Koulusihteeri

SONKAJÄRVEN KUNTA julistaa haettavaksi

KOULUSIHTEERIN TOIMEN

Sonkajärven kunta hakee koulusihteeriä yleishallinnon tulosalueelle talous- ja hallintopalvelut -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koulusihteerin keskeiset tehtävät ovat:

Koulukeskuksen henkilöstö-, talous- ja oppilasasioiden hoitaminen sekä koulutoimiston asiakaspalvelutehtävät
Sivistyslautakunnan valmistelu-, toimeenpano- ja arkistovastaavan tehtävät.

Lisäksi tehtäviin sisältyy taloushallinnon laskutustehtäviä. Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi koulutus. Eduksi katsotaan työkokemus koulutoimen ja taloushallinnon tehtävistä sekä kunnallisen toimintaympäristön tuntemus. Arvostamme kykyä kehittää omaa ja organisaation toimintaa, monipuolisia ICT-valmiuksia, joustavuutta, hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta sekä vastuullisuuta.

Työ alkaa 4.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Palvelusuhteen ehtojen osalta noudatetaan KVTES-sopimusta ja neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimi täytetään sillä edellytyksellä, että valtuusto myöntää siihen tarvittavan määrärahan vuoden 2021 talousarviossa.

Tehtävää haetaan 2.11.2020 klo 9.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 316197. Hakemuksen voi toimittaa myös osoitteella Sonkajärven kunta, Lepokankaantie 2, 74300 Sonkajärvi (kuoreen merkintä "Koulusihteeri"), tai sähköpostiosoitteeseen sonkajarvi@sonkajarvi.fi.

Lisätietoja antaa kunnansihteeri Katja Tornberg, katja.tornberg@sonkajarvi.fi, puh. 040 675 0002. Lisätietoja kunnasta löytyy osoitteesta www.sonkajarvi.fi


Sonkajärvellä 8.10.2020
KUNNANHALLITUS

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kunnansihteeri Katja Tornberg, katja.tornberg@sonkajarvi.fi, puh. 040 675 0002

Sonkajärven kunta, Kunnanhallitus ja valtuusto, Yleishallinto
Osoite: Lepokankaantie 2, 74300 Sonkajärvi

Lisätietoja kunnasta löytyy osoitteesta www.sonkajarvi.fi