Koulusihteeri

Savonlinnan kaupungin Talvisalon koululla ilmoitetaan uudelleen haettavaksi koulusihteerin työsopimussuhteinen sijaisuus ajalla 1.11.2020 -28.2.2021. Määräaikaisuuden jälkeen työsopimus voi muuttua toistaiseksi voimassa olevaksi.

Talvisalon koulusihteeri tekee työtä kahdessa toimipisteessä työviikon aikana hoitaen kolmen toimipisteen asioita (Pohjanlintu, Talvisalo, Heikinpohja). Koulusihteerin työ on monipuolista. Siihen kuuluu mm. oppilashallinnon, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon tehtäviä.

Koulusihteerin työ edellyttää useamman tehtävän tai asian samanaikaista hallintaa, taitoa siirtyä itsenäisesti tehtävästä tai asiasta toiseen, kokonaisuuksien hallintaa ja taitoa pitää asiat järjestyksessä. Työ vaatii ajankäytön hallintaa ja käynnissä olevan työtehtävän keskeytymisen sietokykyä. Hyvät vuorovaikutustaidot eri-ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa ovat välttämättömät. Koulusihteerin työn hoitamisessa tarvitaan myös kykyä selkeään kirjalliseen viestintään ja sanalliseen kommunikointiin sekä nykypäivän kouluarjen tuntemusta.

Talvisalon koulusihteerin työtehtävään valittavan tulee hallita perustiedot ja -taidot MS Office-ohjelmista (Excel, Word, Powerpoint). Työ vaatii perehtymistä ja säännöllistä kouluttautumista em. ohjelmistojen lisäksi mm. seuraavien koulusihteerin työssä tarvittavien ohjelmistojen ja alustojen käyttöön: Primus, Wilma, Kurre, ESS, Dynasty, WorkFlow, Trip&Expence, Citrix.

Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työaika on 36 h 25 min/vko.

Tehtävä on aluksi määräaikainen sijaisuus ja jatkuu mahdollisesti määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.
Tehtävä tulee ottaa vastaan viimeistään 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan
Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään aiemmin määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset otetaan huomioon uudelleenhaussa.

Tarkempia tietoja antaa:
rehtori Tuomo Nurmela puh. 044 417 4535, tuomo.nurmela@savonlinna.fi
koulusihteeri Heidi Auvinen puh. 044 417 4530, heidi.auvinen@savonlinna.fi

Hakemukset toimitetaan 27.10. 2020 klo 12:00 mennessä sähköpostitse tuomo.nurmela@savonlinna.fi

Savonlinnassa 13.10.2020
TALVISALON KOULU

Tutustu työnantajaan

rehtori Tuomo Nurmela puh. 044 417 4535, tuomo.nurmela@savonlinna.fi
koulusihteeri Heidi Auvinen puh. 044 417 4530, heidi.auvinen@savonlinna.fi

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala
Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats