test
Koulusihteeri - Äänekosken kaupunki

Haemme koulusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän. Toimen sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Koulunmäen yhtenäiskoulu.

Edellytämme monipuolista tietoteknisten toimistosovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteeseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä onnistuminen edellyttää järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja kehittävää työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi tms.) tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 50.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulunmäen yhtenäiskoulun rehtori Mauri Kangaskesti, puh. 020 632 3060, etunimi.sukunimi(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Opetuspalvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Opetuspalvelut

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.


Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Rekommenderade jobb