Skip to main content
test

Raision sivistystoimialalla on haettavana koulusihteerin toimi 1.9.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Koulusihteerin keskeisimpiä tehtäviä ovat mm. oppilas- ja henkilöstöhallinnon tehtävät, erilaisten rekisterien ylläpito, taloushallinnon tehtävät, päätösten valmistelu ja tilausten tekeminen. Koulusihteerin tehtävät sijoittuvat kolmeen eri kouluyksikköön.
Arvostamme Primus -ohjelmiston osaamista, kokemusta oppilashallinnon tehtävistä, aloitteellista otetta tiimityöhön sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa opistotason tutkintoa tai ammatillista perustutkintoa sekä kokemusta toimistotehtävistä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi ensisijaisesti oman työterveyshuoltomme antama hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Toivomme, että hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -järjestelmällä.

Tervetuloa!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuksen kehittömispäällikkö Heli Kivelä
heli.kivela@raisio.fi p. 044 797 1136
Tiedustelut ajalla 1. - 2.8.2022

Lisätietoja

Raision kaupunki, sivistystoimiala, perusopetus

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla.


Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb