Skip to main content
test
Koulusihteeri - Hausjärven kunta

Haemme koulusihteeriä Hausjärven kunnan sivistystoimen toimistotehtäviin. Koulusihteerin sijoituspaikka on työsuhteen alussa Hausjärven yläaste ja lukio.

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu Hausjärven perusopetuksen ja lukiokoulutuksen oppilas- ja henkilöstöhallintoon sekä taloushallintoon liittyviä tehtäviä, erilaisten rekisterien ylläpitoa, arkistointia ja tilausten tekemistä. Työkaluinasi tulet käyttämään muun muassa seuraavia koulujärjestelmäohjelmia PrimusKurre, Koski, Opintopolku, Personec ESS ja Unit4.

Työnkuva on monipuolinen ja vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja. Saatat olla etsimämme ammattilainen, mikäli olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Edellytämme hakijalta vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työaika ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 9.12.2022 klo 12 mennessä. Haastatteluille on varattu keskiviikko 14.12.2022.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Joonas Riihimäki p. 019 758 6710 tai joonas.riihimaki@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Sivistystoimi

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella Kanta-Hämeessä. Meiltä on matkaa Riihimäelle noin 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.


Osoite: Lukiotie 7, 12100 Oitti

Rekommenderade jobb