Koulusihteeri Mustasaaren keskuskouluun

Etsimme Mustasaaren keskuskouluun positiivista ja joustavaa koulusihteeriä, joka ei vierasta tiimityötä ja on oikeasti kiinnostunut kouluasioista. Koulusihteeri otetaan työsopimussuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt vaihtamaan ketterästi työtehtävästä toiseen ja haluat oppia uutta. Hallitset myös koulujen hallinto-ohjelmat, sillä se on ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen.

Koulutuksena sinulla on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esität mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Koulusihteerin palkka on KVTES:n mukainen.

Toimita hakemuksesi Kuntarekryn kautta, työavain 312834, viimeistään perjantaina 9.10.2020 klo 16.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä rikosrekisteriote.
Koeaika on kuusi kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Rehtori Anna-Kaisa Eskola, puh. 0400 723 875,
anna-kaisa.eskola@mustasaari.fi.

Mustasaaren kunta, sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 8, 65610 Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!