Koulusihteeri, Nilon yhtenäinen peruskoulu

Kuusamon kaupungin Nilon yhtenäinen peruskoulu hakee koulusihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

alkaen 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan päättyen 31.3.2022.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä vaaditaan ihmisen kohtaamisen taitoa ja hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, yhteistyötaitoja, sekä organisointi-, priorisointi- ja ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme hyväntuulista ja joustavaa työskentelyotetta.
Eduksi luemme osaamisen ja kokemuksen kouluhallinnon tehtävistä ja ohjelmista sekä perehtyneisyyden opetus- ja kunta-alan virkaehtosopimuksiin.

Nilon yläkoulu on noin 415 oppilaan peruskoulu, jonka erityisenä tehtävänä on järjestää monipuolista oppimisen tukea erilaisissa yleis- ja erityisopetuksen ryhmissä. Koulussamme työskentelee noin 50 työntekijää.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi mennessä (työavain nro 335869). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ennen em.hakuajan päättymistä osoitteeseen Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialasihteeri Mervi Leinonen, p. 040 860 8657 ja Nilon yhtenäisen peruskoulun rehtori Jaana Lifflander, p. 040 860 8366, s-posti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi
Osoite: Katekeetantie, 93600 Kuusamo

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.