Koulusihteeri, Rukan yhtenäinen peruskoulu

Kuusamon kaupungin Rukan yhtenäinen peruskoulu hakee koulusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 26.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Koulusihteerin keskeisimmät tehtävät ovat oppilas- ja opiskelijahallinnon tehtävät, talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä oppimateriaalin ja tarvikkeiden tilaukset ja asiakaspalvelu. Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä osaamista, yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan oppilas- ja opiskelijahallinnon ohjelmien tuntemus sekä OVTES:n ja KVTES:n tuntemus ja asiakirjojen arkistoinnin tuntemus.

Koulusihteeri hoitaa Rukan koulun koulusihteerin töiden lisäksi Käylän ja Nissinvaaran koulujen henkilöstö- ja oppilashallinnon asioita. Koulusihteeri käyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien lisäksi Primus- ja Koski-järjestelmiä sekä lisäksi hän tekee pienten koulujen arviointikirjat kaksi kertaa vuodessa.

Rukan koulupiiriin kuuluvat Rukan ala- ja yläkoulun, Käylän alakoulun sekä Nissinvaaran alakoulun.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 16.5.2021 klo 15.00 mennessä (työavain 355417). Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ennen em. hakuajan päättymistä osoitteeseen Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 Kuusamo.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.


Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialasihteeri Mervi Leinonen, p. 040 860 8657 ja Rukan yhtenäisen peruskoulun rehtori Ulla Parviainen, p. 0400 454 297, s-posti etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Rukankouluntie 30, 93830 Rukatunturi

Suggested jobs